Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, en nuestra Política de cookies cerrar

Idioma:

Imagen de sección

Història

BARELEC va néixer el 1996, però som la tercera generació dedicada a l’electricitat i telecomunicacions.

Des de 1930, Emilio Bargueño Martín va treballar a TELEFONICA d’Espanya instal·lant línies aèries, els famosos pals de Telefónica, per gran part d’Espanya.

A partir de 1940 i fins a la seva jubilació va reparar línies i aparells a la central de Plaça Catalunya.

Alterna aquest treball amb esporàdics treballs d'electricitat per ajudar en l'economia familiar.

Emilio Bargueño Carnicer, el seu fill, entra en 1951 a la Subcentral  Elèctrica de l'Aeroport de Barcelona, ​​des de on va ascendint en responsabilitat fins a arribar a ser Cap de Manteniment de Terminal.

Paral·lelament, l'any 1964, es constitueix Bargueño Electricitat Industrial, que comença a treballar en manteniments d'escoles universitàries, organismes oficials i, amb l'auge de la construcció dels anys 70 i 80 fa instal·lacions en obra nova d'electricitat, lampisteria i gas. Ja en aquesta època s'alterna aquests serveis amb les instal·lacions en indústries i naus, comerços i reparacions pròpies dels nostres clients.

Arran de la jubilació d'Emilio Bargueño Carnicer, el seu fill Emilio Bargueño Cano continua amb l'activitat des de 1996, i comença la reorientació a les telecomunicacions, instal·lacions de cablejat estructurat, WI-FI, multimèdia, etc ...

 

BARELEC es constitueix com S.L.U. l'any 2010, i fins ara ...

Últimas noticias
Consulte las últimas noticias en nuestra web

    Número de objetos: 1, mostrando del 1 al 1